Η οικογένειά μας

Ο Μαρίνος και η Μερόπη,  μαζί με τα δύο τους παιδιά, Ανδρέα και Μαριαλένα αποτελούν τα μέλη αυτής της οικογενειακής επιχείρησης που παράγει το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «Μερόπη».

Ο ελαιώνας πρωταγωνιστεί στη ζωή μας όλη την διάρκεια του έτους! Καλλιεργούμε με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη τους οικογενειακούς ιδιόκτητους ελαιώνες μας, δίνοντας έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια του βιολογικού τρόπου καλλιέργειας.

Από τη συγκομιδή της ελιάς έως τη διάθεση του τελικού προϊόντος στα σημεία πώλησης, ο καθένας από εμάς κατέχει το δικό του ουσιαστικό ρόλο. Ο Μαρίνος και η Μερόπη απασχολούνται κυρίως με την παραγωγική διαδικασία, ενώ ο Ανδρέας ασχολείται τόσο με την παραγωγή όσο και με την διαδικασία της εμφιάλωσης των προϊόντων. Πίσω από την διαφήμιση και προώθηση των προϊόντων βρίσκεται η Μαριαλένα. Όλοι μας, όμως συμμετέχουμε ενεργά σχεδόν σε κάθε στάδιο, από την περιποίηση του ελαιώνα μέχρι το τελικό στάδιο διακίνησης του προϊόντος μας.

Είμαστε ένα από τα έξι ιδρυτικά μέλη της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης "Συν τοις άλλοις" (www.oliveforrest.org), η οποία δημιουργήθηκε από ελαιοπαραγωγούς της Γέρας με βασικό σκοπό την προστασία και την ανάδειξη του παραδοσιακού ελαιώνα της Γέρας. 

Date:

Προσθήκη νέου σχολίου