Βραβεία

Το Ελαιόλαδο μας κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τυποποιημένο στην Ελληνική αγορά στις αρχές Μαρτίου 2012. Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του κέρδισε το χάλκινο βραβείο γεύσης 2012 στο 5ο Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου, ανάμεσα σε 105 ελαιόλαδα από όλη την Ελλάδα με μεγάλο ανταγωνισμό, αφού στο διαγωνισμό συμμετείχαν Περιφέρειες με μεγάλη παράδοση στην παραγωγή ελαιολάδου όπως η Πελοπόννησος, η Κρήτη και η Στερεά Ελλάδα.

Κότινος 2013 !

Τον Μάϊο του 2013 στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό "Κότινος" το ελαιόλαδο Μερόπη κατακτά διπλό βραβείο ! Χρυσό βραβείο ποιότητας καθώς και χάλκινο βραβείο συσκευασίας ΚΟΤΙΝΟΣ 2013.

Great Taste Awards 2013 !

Στα Όσκαρ των βραβείων γεύσης το "Μερόπη" βραβεύεται με χρυσό βραβείο ! Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό γευσιγνωσίας στον κόσμο, με τους πιο αξιόπιστους γευσιγνώστες που ξεπερνάνε σε αριθμό τους τετρακόσιους ! 

ΑΣΗΜΕΝΙΟ Βραβείο Premio Biol 2016!

Μεταξύ 400 βιολογικών ελαιολάδων και από ένα πάνελ γευσιγνωσίας 31 κριτών από όλο τον κόσμο βραβευτήκαμε για την ποιότητα και τα εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου μας., στον παγκόσμιο αυτό διαγωνισμό.

Η προσπάθεια μας επιβραβεύεται διαρκώς και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε !!

ΧΡΥΣΟ Βραβείο Terra Olivo 2016

Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο διακεκριμένους διαγωνισμούς ελαιολάδου στον κόσμο τιμά το ελαιόλαδο μας με Χρυσό βραβείο !! Διακρίθηκε ανάμεσα σε 627 συμμετοχές από 19 χώρες του κόσμου!! 

Date:

Προσθήκη νέου σχολίου